Bodø/Glimt mot Viking

Serierunde kunne Molde juble for sitt tredje seriegull på fire sesonger etter å ha snudd kampen borte mot Viking. Dersom Sandnes Ulf og Viking går videre i cupen og trekkes mot hverandre i semifinalen spilles oppgjøret automatisk på Øster Hus Arena.


Tweets With Replies By Nikita Haikin Nikita1haikin Twitter

Odd var det laget som utfordret Molde lengst.

. Fredrik Refvem Stavanger Aftenblad. Det er et eventyr for å si det rett ut sier den tidligere Glimt-helten Runar Berg og ler godt til VG. Ifølge tiltalen som er tatt ut av statsadvokat Arvid Malde skal 34-åringen ha ropt knekk beina på den jævla negeren eller lignende mot en av Glimt-spillerne.

I høst vant Glimt hele 61 hjemme mot Roma mens det ble 22 i den italienske hovedstadenNå blir det gjensyn i kvartfinalene av Conference League nivå tre av turneringene til UEFA som spilles 7. Semifinalene trekkes like etter at BodøGlimt og. Søndag skrev Sunnmørsposten at AaFK måtte avlyse den planlagte treningskampen mot Sogndal som skulle vært spilt tirsdag.

Serierunde møttes de to lagene til sølvkamp på Skagerak Arena. En 34 år gammel mann er tiltalt for å ha kommet med hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller da Viking tapte 1-3 på hjemmebane i september i fjor. Vinner de mot Roma eller Viking kan det bli åtte kamper.

Aftenbladet mener det kommer til å bli mye å juble for denne sesongen. April er dagen før den første av kvartfinalekampene mot Roma for Glimt i conferenceligaen. AaFK er svært provosert over at BodøGlimt ser ut til å få ønsket sitt om flytting oppfylt men det er fotballforbundet de retter skytset mot.

Det var morsomt. Årsaken er at AaFK på ingen måte vil få en ideell oppladning til kampen. Siste nytt fra akademiet.

3 2 1. Én dag er satt av til rettssaken mot den 34 år gamle mannen som under en eliteseriekamp mellom Viking og BodøGlimt skal ha kommet med rasistiske tilrop. Dette var stavangerklubbens første trofé siden 2001.

Slik stiller Viking mot KFUM Noe av det beste vi har gjort. I løpet av april vil BodøGlimt spille minst sju fotballkamper. 4 052 3 339 Brann.

Teigen Trond Reidar. Årets hjemmedrakt er i salg. Viking strålte i en omgang er i rute før sesongstart.

Solbakken starter igjen slik stiller Viking mot Minnesota. BodøGlimt fikk en tøff start men så løsnet maskineriet for alvor i det som endte med 4-1-seier over Lillestrøm i cupens kvartfinale søndag. Seriestart mot Sarpsborg 08 borte Supporterinfo A-lag herrer Se flere nyheter.

Siste nytt fra damelaget. Viking vant cupfinalen mot nettopp Haugesund i 2019. Og hadde et godt grep om 2-plassen med fire poeng ned til Rosenborg på 3-plass forut de to siste rundene.

Kampen mot Viking flyttes fordi 6. En eventuell semifinale vil være to dager før cupfinalen 30. Har nok aldri før vært tilsvarende tøft program for et.

Lyse spanderer kampbilletter til Viking - BodøGlimt. Viking jubler etter scoring og 41-seier mot Kristiansund i oppkjøringen. 4 3 1.

10 284 11 042.


71olpvac9r1uem


Fk Bodo Glimt Linkedin


Nikita Haikin Nikita1haikin Twitter


Nikita Haikin Nikita1haikin Twitter


Osame Sahraoui Facebook


Bodo Glimt Mestered Eliteserien Clinching Title With Five Games Left The Norwegian American


Rdbrd Yugedotno Twitter


Tweets With Replies By Nikita Haikin Nikita1haikin Twitter


Hirra5nsob5mim


W8kjr7ielxnkkm


Rdbrd Yugedotno Twitter


Szcga Bdiocgsm


File Ole Amund Sveen Kvit Skjorte I Kamp Mot Bodo Glimt Jpg Wikimedia Commons


Eliteserien 2021 Molde Fk Molde Keeps Alive The Golden Hope World Today News


Vqulpiqgtaunom


Valerenga Seriemester 2005 29 Oktober 2005 Skien Tromso Fredrikstad


Az Vs Bodo Glimt Betting Tips Europa Conference League Preview Odds

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel